συνεντευξεις

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

γιατί οι γυναίκες σκοτώνουν το ποδόσφαιρο..

Γιατί οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν το οφσάιντ?? Ποιό είναι το πρόβλημα τους? Φίλε φίλαθλε,πόσες φορές το έχεις αναλύσει σε διάφορες γκόμενες σου? Από την πρώτη φορά που σου το εξήγησε ο πατέρας σου,στην ηλικία των 5 ετών,μέχρι και αυτή τη στιγμή, έχεις εξηγήσει τι είναι οφσάιντ τουλάχιστον σε ένα ολόκληρο «Θηλέων»!! Την επόμενη φορά που θα σου κάνουν νάζια ότι δεν καταλαβαίνουν,κοίτα τες με περιφρόνηση και αναφώνησε: «γυναίκες..». Οπότε μη χαλάς χρόνο. Πες’της ότι έχει αδυνατίσει και καθάρισες.



Λοιπόν,έχουμε και λέμε: τα κορίτσια έχουν ακούσει πολλές φορές,τι εστί οφσάιντ.Από τον πατέρα τους,από κάναν αδελφό τους,από κάνα γκόμενο (ναι,δεν έχει πάει μόνο με τρείς.),από σένα.. Παρ’όλα αυτά συνεχίζουν να είναι στουρνάρια και να μη στουμπώνει στο μυαλό τους.Αγαπητέ φίλε-φίλαθλε,είναι απλή η εξήγηση.Τα κορίτσια δεν έχουν χωροταξική αίσθηση! Ακριβώς όπως είναι μπούφοι στο παρκάρισμα και αναγκάζεσαι να αλλάζετε θέσεις για να παρκάρεις ή,να χειρίζεσαι εσύ το τιμόνι κ’ αυτή απλά να βάζει όπισθεν.


Δες πιο απλά τη δολοφονία του ποδοσφαίρου.Κατά τη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στις κρίσιμες στιγμές,πάντα πετάγεται για να σχολιάσει ποιος είναι ο ομορφότερος παίχτης.. Και αυτό σου τη σπάει πάρα πολύ.’Οχι επειδή τη ζηλεύεις,αλλά επειδή το σχόλιο είναι εκτός θέματος.Βέβαια πιστεύουν ότι ζηλεύεις κι αυτό είναι βοηθητικό για σένα,επειδή καθησυχάζεται και σ’αφήνει ήσυχο.Καλώς για σένα.


Πιστεύω,χωρίς φόβο και πάθος,ότι αυτό που τις κάνει έξαλλες είναι η καλή σου μνήμη πάνω στο αντικείμενο.Κοινώς,θυμάσαι τι συνέβη το `91,στον τελικό κυπέλλου,όχι όμως την ακριβή ημερομηνία που τη γνώρισες.Θυμάσαι σε ποιό λεπτό μπήκε το 3ο γκολ στο ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, πριν 6 χρόνια ,αλλά ζορίζεσαι να θυμηθείς τη γιορτή της.Οπότε,όταν σε πλησιάζει με μάτια πεταμένα 2 εκατοστά από το υπόλοιπο κρανίο,και σου λέει: «Ρε Γιάννη!! Είμαστε μαζί και θυμάσαι περισσότερες λεπτομέρειες για τον Ζούλιο Σέζαρ ντα Σίλβα ε Σόουζα!» Εσύ,σ’αυτό το σημείο (εάν κι εφόσον της πεις ότι έχει αδυνατίσει και δε μασήσει) αυτοσχεδίασε οτι δήθεν σου έτυχε κάτι επείγον και φύγε διότι ακολουθεί γκρίνια.. και κατάρες στον Ζούλιο..