συνεντευξεις

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

PRO..


Θάνατος σε όλους αυτούς που κοιμούνται και ξυπνάνε με την αγωνία: « Ποια ομάδα να διαλέξω στο PRO,για αλλαγή?»!! Καταποντισμός σ’αυτούς που έχουν βγάλει κάλλους τα δάχτυλα τους,από τα κουμπάκια της πάσας και της ντρίπλας!! Λοιμός σε όσους χρησιμοποιούν τη φράση: «’Ωχ,ναι,άργησα..Ξεχάστηκα μωρέ, εδώ με τα παιδιά,παίζουμε PRO..» (χρήζουσα απάντηση: «Τι άργησες,ρε μαλάκα? Εγώ γιατί δεν αργώ?’Αι σιχτίρ!!» σε πιο σικ υπάρχει το «’Ακου να δεις Κώστα,δε θα το ανέχομαι για πολύ!» διασταυρωμένες πληροφορίες λένε ότι δεν πιάνει καμμία από τις δύο.)Μια θεωρεία λέει ότι οι άντρες νοητικά φτάνουν ως την ηλικία των 10 χρονών και μετά αναπτύσσονται μόνο σωματικά.Τείνω να την αφομοιώσω.Κάπου άκουσα ότι μια μάνα στην Κομοτηνή,που ο 20χρονος γιός της καθόταν κλεισμένος με δύο φίλους του,στο δωμάτιο του επί ώρες,ανησύχησε.Έως ότου της εξήγησαν ότι παίζουν PRO.Και δεν άλλαξαν πολλά.Τώρα όταν μπαίνει στο δωμάτιο του γιού, ακούγεται μια ακατανόητη μουρμούρα.Ο μεγαλύτερος χαμός,βέβαια,γίνεται στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ποιός είδε το γυαλισμένο μάτι της θηλυκής παρουσίας και δεν το φοβήθηκε??? Συνήθης διάλογος:
                 Αυτός
Θα κάτσω με τα παιδιά,απόψε,να παίξουμε PRO.
                 Αυτή(σούφρωμα χειλιών)
Πάλι μ’αυτούς τους βλάκες θα κάτσεις,να αποβλακωθείτε????

Και ο διάλογος δεν λήγει με ένα απλό «ναι» Αυτού.Διότι Αυτός το «ναι»,το λέει.Δεν τίθεται θέμα..Μετά βγαίνει όλο το «Κατηγορώ» Αυτής! (εγώ,με Αυτήν είμαι.)’Οσες σχετίζονται με PROκολλημένους νιώθουν σαν τις μαμάδες που μαζεύονται σε γενέθλια νηπίων και ρωτάνε: «Εσάς,ξυπνάει τη νύχτα?», «Εσάς,είναι ζωηρό?» ‘Ετσι,ακριβώς..
                     Αυτή 1.
             Ο Μάριος,παίζει PRO?
                     Αυτή 2.
       ‘Ολη μέρα!Θέλω να το σπάσω!Ο ‘Αρης?
                     Αυτή 1.
        Κι αυτός!Κι εγώ θέλω να το σπάσω!!

Ο ,δε,διάλογος διαδραματίζεται στο σπίτι του ‘Αρη ή του Μάριου
Οι οποίοι μόλις διάλεξαν ομάδες!Καλά,υπάρχουν και κάποιοι που δεν παίζουν.Δυο!!’Ενας βρέθηκε στην ‘Ανδρο και αμέσως ζευγάρωσε.Ο άλλος αγνοείται.Τελευταία φορά εθεάθη στο Ελ. Βενιζέλος,με προορισμό Παπούα-Νέα Γουΐνέα..
Συμβουλή:δε χρειάζεται να σπάσει,γιατί θα υπάρξουν απειλές για αγορά νέου.Καλύτερα να βραχυκυκλώσει!Θα κρατήσουν ένα πενθήμερο πένθος,και τελείωσε! (που λέει ο λόγος..)